Beste allemaal,

Gisteren heb ik alles op de voet gevolgd, en het resultaat van het kort geding mag er zijn: gelijk gekregen op alle punten.
De camera bij Big Sister gaf 's ochtends interessante beelden te zien van een overleg met Big Bear en Big Chief, maar wat daar besproken werd moet ik van de Big Veiligheidsdienst (BVD) nog even voor me houden.

Afijn in de rechtszaal was het stampvol. Big Bear ging zichzelf verdedigen in de arena. Big Sister was er niet (daarover later misschien meer uitleg) maar er was wel iemand die het voor haar op zou nemen, nl. Big Donkey. Deze had zich echter al eens gestoten aan de steen der artsenij (en daar een groot litteken voor de rest van z'n leven aan over gehouden). En vandaag stootte hij zich weer flink, nl. aan de steen der gerechtigheid. Hij mocht namelijk helemaal niet de verdediging namens Big Sister voeren. Dus kon Big Bear weinig anders doen dan in z'n eentje de toegeworpen handschoen oppakken. En dat viel niet mee met die grote lompe klauwen. Big Franky had namelijk een zeer goed onderbouwd betoog gehouden om onze eisen te verduidelijken, en daar kon het weinig steekhoudende geklets van de beer niet tegenop. Big Chief liet zich niet zien, cameraschuw als hij is. Zoals altijd liet hij anderen het vuile werk opknappen.

Aan het eind van de middag was het dan zover, de uitspraak van de rechter. De uitslag kennen jullie al: gewonnen!!!!!!!!!
De benedenzaal was voor de eisers (behalve de vertegenwoordigers)gesloten, iedereen moest naar de publieke tribune. Zeker uit angst voor lynchpartijen? Afijn de spanning was aanvankelijk te snijden, maar rond 5 uur was het verlossende woord eruit.
Big Bear en Big Donkey gingen er als een haas vandoor, en alle ouders, leid(st)ers en andere positivo's konden gaan feestvieren.
Tijd voor de wederopbouw!